Draama Titanic 3D
Titanic (Re-release)
3h 14min
keel
Inglise keeles
Subtiitrid
EST-RU subtiitrid
Lavastajad
James Cameron
Žanr
Draama
Vaata treilerit

10. aprillil 1912. aastal alustab Inglismaalt oma esimest reisi luksusaurik “Titanic”, mida nimetati “unistuste laevaks”. Teiste reisijate seas on Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), 17-aastane kõrgemasse seltskonda kuuluv ameeriklanna, keda lämmatavad ümbritseva keskkonna silmakirjalikud reeglid ja mõttetud normid. Reisil tutvub ta vaese kunstniku Jack Dawsoniga (Leonardo DiCaprio), kes on vaba kui lind ning ei tea kunagi, kust ta ennast järgmisel hommikul leida võib. Pärast seda, kui Jack on näidanud Rose’ile kirevat maailma väljaspool tema kuldset puuri, on tal võimatu oma senise elu ning tulevase abikaasa Cali (Billy Zane) juurde tagasi pöörduda. Ainus, mida noored ei tea, on see, et iga hetkega läheneb suursugune laev kuskil Atlandi ookeani avarustel ootavale jäämäele...

“Titanic” on film, mis kandis juba enne valmimist silti “Kõigi aegade kalleim film”. Ent selle seiklusrikka armastusloo tegemiseks kulutatud 200 miljonit dollarit läks õigesse kohta, sest teosest kujunes kõigi aegade menukaim linateos, tuues tegijatele piletitulu uskumatuna tunduvad 1,8 miljardit dollarit. Lisaks tohutule publikumenule sulatas linateos ka filmikriitikute ja auhinnajagajate südamed, võites 4 Kuldgloobust ning rekordilised 11 Oscarit!

Osades Leonardo DiCaprio (“Romeo & Julia”), Kate Winslet (“Mõistus ja Tunded”), Bill Paxton (“Keeristorm”), Billy Zane (“Saatanlik külaline”), Frances Fisher (“Armutu”) ja Kathy Bates (“Piin”). Filmi lavastas suurejooneliste ja efektsete vaatemängude poolest tuntud James Cameron (“Ausad valed”, “Terminaator” 1-2), kes on ise ka stsenaristiks ja produtsendiks. Suurfilmile sobiva muusika kirjutas James Horner (“Kartmatu”), kes on ka üks Celine Dioni poolt esitatava laulu “My Heart Will Go On” autoritest.

Seansid