Komöödia, Animatsioon DC Superlemmikute liiga
DC League of Super-Pets
1h 46min
keel
Eesti keeles
Lavastajad
Jared Stern, Sam Levine
Žanr
Komöödia, Animatsioon
Vaata treilerit

“DC Superlemmikute Liigas” on superkoer Krüpto ja Superman lahutamatud parimad sõbrad, kel on samad supervõimed ja kes külg külje kõrval Metropolises kuritegevusega võitlevad. Kui Superman ja ülejäänud Õigluse Liiga röövitakse, tuleb superkoer Krüptol veenda loomade varjupaiga kampa – jahikoer Ässa, minipõssa PP-d, kilpkonn Mertonit ja orav Tiksi – oma äsja avastatud võimeid kasutama, et aidata tal superkangelasi päästa.

Filmi eestikeelses versioonis annavad filmitegelastele oma hääle tuntud Eesti näitlejad, lauljad ja koomikud: superkoer Krüpto - Taavi Teplenkov, jahikoer Äss - Tõnis Niinemets, minipõssa PP - Saara Pius, kilpkonn Merton - Elina Reinold, orav Tiks - Erki Aule, Miisu - Stella Hatsukov, Superman - Tanel Saar, Batman - Lauri Saatpalu, Wonder Woman - Kaire Vilgats, Välk - Margo Teder, Aquaman - Kaspar Velberg, Roheline Latern - Luisa Rõivas, Küborg    Villem Reimann, Lois Lane - Piret Krumm, Lex Luthor - Martin Algus, merisiga Lulu - Harriet Toompere, merisiga Mark - Kaspar Velberg, merisiga Keith - Karl-Alari Varma, Mercy Graves - Synne Valtri ja Koer-El - Ivo Linna.

Film on dubleeritud eesti keelde dubleerimisstuudios Orbital Vox Stuudiod. Dublaažirežissöör Erki Aule, helirežissöör on Markku Tiidumaa, tõlkija Piret Õunapuu, adapteerija Karl-Alari Varma (Comedy Estonia) ja dublaažiprodutsent Mari Randmäe.

            “LEGO” filmide stsenarist ja konsultant Stern lavastas esmakordselt animafilmi, mille stsenaariumi kirjutas ta kahasse John Whittingtoniga.  Loo aluseks võeti Jerry Siegeli ja Joe Shusteri loodud tegelaskujud. Filmi produtsendid on Patricia Hicks, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia ja Jared Stern. Tegevprodutsendid on John Requa, Glenn Ficarra, Nicholas Stoller, Allison Abbate, Chris Leahy, Sharon Taylor ja Courtenay Valenti.

            Sterni meeskonda kuulusid kunstnik Kim Taylor (“LEGO® Ninjago film”) ning monteerijad David Egan (“Mängude õhtu,” “Suvepuhkus”) ja Jhoanne Reyes (“Teen Titans GO!” “Young Justice”). Muusika autor on Steve Jablonsky (“Transformerite” filmid).

            Warner Bros. Picturesi ja A Seven Bucks Productioni filmi “DC Superlemmikute liiga”  levitab Warner Bros. Pictures ja see linastub kinodes 2022. aasta suvel.

Seansid