Komöödia, Draama Air
Air
1h 52min
keel
Inglise keeles
Subtiitrid
EST-RU subtiitrid
Lavastajad
Ben Affleck
Žanr
Komöödia, Draama
Vaata treilerit

Auhinnatud režissöör Ben Afflecki komöödia-draama “Air”, mille peaosas on Matt Damon Nike isemõtlejast turundusjuhi Sonny Vaccarona, paljastab uskumatu mängumuutva koostöö toonase korvpalli uustulnuka Michael Jordani ja Nike alles tärkava korvpalliosakonna vahel, millest sündinud Air Jordani bränd muutis täielikult spordimaailma ja kaasaegset kultuuri. See liigutav lugu räägib ebatavalise turundusmeeskonna riskidest; ühe ema, kes mõistab oma poja üüratu ande väärtust, järeleandmatust visioonist; ja korvpalliimelapsest, kellest saab üks ajaloo parimaid mängijaid.

Filmis mängivad Ben Affleck Nike kaasasutaja Phil Knighti rollis, Matt Damon Nike turundusjuhi Sonny Vaccarona, Jason Bateman Rob Strasseri rollis, Chris Messina David Falki rollis, Matthew Maher Peter Moore’i rollis, Marlon Wayans George Ravelingi rollis, Jay Mohr John Fisheri rollis, Julius Tennon James Jordani rollis, Chris Tucker Howard White’i rollis ja Viola Davis Deloris Jordani rollis. Filmi muljetavaldavasse koosseisu kuuluvad ka Dan Bucatinsky ja Gustaf Skarsgård.

Filmi režissööriks on Ben Affleck ja stsenaariumi autoriks Alex Convery. Produtsentideks on Peter Guber, Jason Michael Berman, Affleck, Damon, Madison Ainley, Jeff Robinov, David Ellison, Jesse Sisgold ja Jon Weinbach. Tegevprodutsentideks on Peter E. Strauss, Jordan Moldo, Kevin Halloran, Michael Joe, Drew Vinton, John Graham, Dana Goldberg ja Don Granger.

Afflecki kaadritagusesse meeskonda kuuluvad operaator Robert Richardson, kunstnik-lavastaja François Audouy, toimetaja William Goldenberg, kostüümikunstnik Charlese Antoinette Jones ja muusikaoperaator Andrea Von Foerster.

Amazon Studios ja Skydance Sports esitlevad Artists Equity ja Mandalay Pictures produktsiooni “Air”. Film linastub kinodes alates 5. aprillist 2023.

Seansid