Õudus Jälgi mind
Follow Me
1h 45min
keel
Inglise keeles
Subtiitrid
Eesti- ja venekeelsed subtiitrid
Lavastajad
Will Wernick
Žanr
Õudus
Vaata treilerit

Tunnista, kui palju kordi sa oled unistanud suunamudija musterelust, meeletutest seiklustest, laitmatutest fotodest sotsiaalmeedias ja miljonitest fännidest, kes jälgivad su elu sekund sekundilt. Kui oled, siis on see film just sulle. 24. juulil tuleb kinoekraanidele „Põgenemistoa“ režissööri Will Wernicki uus õuduspõnevik „Jälgi mind“.

Sotsiaalmeediastaar Cole (Keegan Allen) on kütkestav noormees, kes januneb seiklusi. Iga tema postitust vaadatakse miljoneid kordi. Pöörane Cole esitab saatusele uskumatuid väljakutseid, keerab maailma pea peale ja paneb oma fännide närvid proovile.

Uus seiklus viib Cole’i koos sõpradega üle ookeani hiiglaslikku Moskvasse, et salvestada seal oma elu suurim eksperiment. Õuduste toas pole midagi erilist, sest Cole on neid näinud sadu, kuid seekordne osutub hoopis teistsuguseks. Seltskond, kelle kohalik oligarh külalislahkelt vastu võttis, satub jubedasse pimedasse labürinti, kus noori ootab lõks. Põgenemiseks pole mingit võimalust. Sa mädaned elusalt vangikongis, hullud meeletust valust, näed sõprade surma. Su kallim on klaasseina taga ning sul tuleb tema ahastust ja nuttu abitult pealt vaadata. Kell tiksub su elu viimaseid minuteid ja pääsemislootust pole mõtet hellitada.

Kas raiskasid oma elu tõesti selle nimel? Kas maksis sõita maailma teise otsa, et hämmastada miljoneid fänne, kes jälgivad su kannatusi ööd kui päevad? Aga kui osaled mängus, mille reegleid sa ei tunne ja kus sinust ei sõltu miski? Kui oled see, kellega teeb katset psühhopaatide salaselts, aga sinu hukkamist jälgivad online’is miljonid samasugused hullumeelsed?

Verdtarretav reaalsus, kus sind veel olnud ei ole – „Jälgi mind“ kinoekraanidel alates 24. juulist.

OSADES: Keegan Allen („Palo Alto“, „Bukowski“, „Zeroville“), Holland Roden („Grey anatoomia“, „Hirmukarje“), Kimberly Quinn („Grey anatoomia“, „Kaks ja pool meest“)

Seansid